Ester ska alltid ha full koll.

Från intresse till köp

Om du blir intresserad av en valp från oss så blir vi jätteglada för det🙂Men vi vill att du börjar med ett mail el sms och berättar vem du/ ni är och  hur ni har det hemma,jobbtider,hundvakt,kunskap mm mm.

Senare telefonkontakt

När valparna är 4 veckor får ni komma och hälsa på.Vi pratar om vilken valp som skulle kunna passa er.Vi bestämmer inget i det läget.Det gäller ju att hitta det absolut bästa hemmet och där är vi noga.

Vi hör av oss.Valparna kan flytta vid 8-10 veckors ålder. Då är de veterinärbesiktade,avmaskade och klorna är klippta.De har åkt bil, träffat folk och varit med på det mesta som händer i hemmet.

I början när valpen flyttat ska den inte gå några långa promenader utan en ett och samma ställe som är nära hemmet.Mopsar snurrar ofta runt fler varv innan de sätter sig,kan vara bra att veta.Vill man inte av någon anledning fortsätta med den mat den får med sig så måste ni fasa över till det nya fodret under lång tid så valpen inte får ont i magen.Bra är att diskutera innan valpen kommer är om den ska få sova i sängen.Ska den inte det så måste man vara konsekvent,lägg bädden bredvid sängen så du kan trösta den med handen om det behövs.